Sabtu, April 04, 2009

HARI TERAKHIR ...........



2 April 2009 - Hari ini adalah hari terakhir aku belajar di USM bagi program ijazah sarjana muda...2 April adalah kelas terakhir bagi semester 6 tahun akhir. Sedihnya tak terkata.. Hari ini aku ada dua kelas, pagi kelas dr prema bagi paper work n life dan petang kelas dr zarina, psikologi perkembangan.. Pada awalnya aku malas nak ke kelas, maklum la, xbelajar n kebanyakan kawan-kawan dah balik kampung... tetapi dek kerana boring duk bilik n aku xmahu tinggalkan tempat ni lagi, so aku p jugak..


Mana tau, kelas yang awalnya ceria dengan kerlipan flas kamera menjadi dingin, kaku bila dr prema masuk dan bagi 'ceramah' sikit pasal tugasan, n then dia bagi kata-kata terakhir kepada kami. Masa tu, kesayuan di hati hanya Tuhan sahaja yang tahu.. sedihnya tak terkat... Kenapa begitu cepat masa berlalu.. Aku nak terus di sini lagi.. Aku lihat ma, best frenz ku juga 2x 5 denganku...


(me n maa)

2 April 2009 menjadi tarikh pengakhiran aku belajar di dewan kuliah (lepas ni xtahu lagi, jika ada rezeki, smbung lagi). walaupun malas nak belajar tapi aku belum sedia untuk melangkah pergi dari sini.. Lepas ni sepanjang bulan 4, aku akan bertungkus lumus untuk final exam...
n then lps tarikh 29 april 2009?????? apa akan jadi????? wawawaaaaaaaaa (T_T)......

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kak,sabor la..dh time.Huhuhuhu.anyway,wish you good luck yek 4 exam..kta jmpa masa exam..

NAMYZ YUSMA berkata...

uwawawa..sedih2..
chayok2 my lovely frenz..

Ritz Ariff berkata...

salam.. itu perasaan biasa sbg seorang pelajar, lebih sedih lagi nak tinggal kawan2 yang telah dianggap sebagai adik beradik